Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Manek 746
Oczywiście Ameryka jest naszym (Europejczyków)ważnym partnerem i stawiam Amerykę przed Rosję.
Jednakże zawsze byłem zdania, że jesteśmy zbyt silnie uzależnieni od Ameryki.
Hollywood and Coca Cola forever.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez mariusz ziółkowski · Opublikowano
kto może powiedzieć że zrobił wszystko wiara w początek i koniec nie zawsze wystarczy między dnem a wodą powstają twierdze suche jak pieprz otwórz okno i pomyśl że to już dzisiaj -
Przez Kamil Polowczyk · Opublikowano
Przeszedłem przez cmentarz, Widziałem umarłych Którzy szli do góry, Z nadzieją że uwolni ich to od śmierci, Szedłem z nimi, Wpadłem w ten owczy pęd, Z nadzieją spotkania Boga, Z nadzieją spotkania siebie, Lecz gdy dotarłem na pomnik świata, Nie spotkałem nikogo, Nikogo nie było... Tylko cisza... -
Przez Claire · Opublikowano
nie pytaj mnie dłużej o wczoraj płomienie spaliły murawę srebrnymi nićmi haftuje wiatr włosy liście laurowe opadły na skronie zielone łąki zrudziały przez lata pod stopą chrzęszczą szronowe kwiaty otulam ważkę drżącą od chłodu i śledzę wzrokiem światło zachodu linia na wzgórzu miękkością wabi choć w mgielną szarość jeszcze okryta pofalowany zarys lasu z każdym dniem barwą słońce nasyca cisza i spokój powiew harmoni jaskółka wzbija się w przestworza w kącikach ust różowe błyski ocenią może szansę na lato leniwie budzę się do życia w majestatycznym locie -
Przez JAPA · Opublikowano
@Marek.zak1 Zapytaj Amerykanów.... no botoks utrwala wieczny usmiech ..tak czy siak ..to była ironia ..nie przytyk -
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
kici kici koci Kmicic kiwa kitą kos kukułka kolor kosy kotom kisi koniec końców krnąbrne kółka kombinują koci kaci P.S.: Zadziwiające ile przesympatyczny drapieżników żyje na tym świecie. Koty to jedne z nich przecież. I wszystko jest niby okej, dopóki nie zechcą polować na Ciebie (np. przywołane już tutaj tygrysy czy lwy). Pozdrawiam :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne