Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 mrok rozgnieciony na szybach godziną która wybiegła na spotkanie przyduszone oczy efektem ubocznym - drogi do szczęścia niebo i piekło po jednej stronie - Bóg posiał nie ten las słowa - pół popiół - w połowie drogi kłamstwa - życie czystej krwi? (uśmiech losu) - nie masz wyboru
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 dziękuję Verze, Julii i Stanisławie za pomoc w warsztacie. pozdrawiam
Agnes Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 cóż czasami nie ma wyboru... podejrzewam że w pierwotnej wersji (choć nie czytałam ) wiersz był bardziej rozbudowany. tutaj jest bardzo okrojony w słowach, to niewatpliwie zaleta, ale brakuje mi czegoś...hmm...Twojego...jakiegoś uzewnętrzenienia emocjonalnego... pomysł bardzo mi się podoba...mówi o ważnych dla mnie rzeczach... szczególnie:słowa - pół popiół - w połowie drogi kłamstwa zabieram:) pozdrawiam serdecznie agnes
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 dzięki Agnes :), przepraszam wszystkich nie przeczytanych i nieskomentowanych, mam dużo pracy ostatnio, ale w weekend obiecuję poprawę :) pozdrawiam wszystkich!
Samo zło Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 bywało lepiej, ale jest ok... cholera, podoba mi się! aż dziwne...może to skutki uboczne po połknięci innych "wierszy" na tym forum, dzięki którym utwierdzam się w przekonaniu jak Stachura był głupi (wszystko jest poezją/ każdy jest poetą). pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Izo, Samo Dobro i Natalio-wielkie dzięki! pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ewo, Julio - dziękuję... chociaż pisać mam jeszcze dla kogo. wielkie dzięki. pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 dzięki ,nie ma za co, pozdrawiam cieplusio zimnego wieczoru porą .ładnie!z plusem.
Rekomendowane odpowiedzi