Dekaos Dondi Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 W pierwszym życiu, był szybującym kamieniem. W drugim spadł na ziemię. Zatem w trzecim, długo musiał leżeć, Też w upale i mrozie, w paskudnej pogodzie. Lecz marzenia nie zniechęcał. Wreszcie w czwartym, był kamieniem, który spadł z serca. 3
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Fajne, choć nie wiem czy odpowiesz na komentarz, bo czasem milczysz uporczywie jak kamień :)
Dekaos Dondi Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 @iwonaroma ↔Dzięki:)↔To fanie, że fajne. Miło mi zatem!↔Pozdrawiam:~)
Dekaos Dondi Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2024 @Leszczym ↔Dzięki:)↔Ojej! Aż tak!→Pozdrawiam:) 1
Leszczym Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2024 @Dekaos Dondi Na mój gust aż tak, również pozdrawiam ;)
Ilona Rutkowska Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2024 @Dekaos Dondi Nie znam się na poezji, ale sensu... szukam. I tu znalazłam. Kamienie, to jest... coś, czyż nie?;) Ten wiersz też. Bardzo mi się podoba
Dekaos Dondi Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2024 @Ilona Rutkowska ↔Dzięki:)↔Zapewne "coś." Dosłownie lub metaforycznie:)↔Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi