Somalija Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 (edytowane) tabletka przed tabletka po potem zamiast ściany świata nikną w mroku rozciągnięte w nieskończoność dzieciństwo jak sobie życzysz kariera alkohol udajemy nieumarły las gen aby płynąć nie potrzebuje morza ciekłego azotu życie nie działa przez szybę ze zwiniętych skrzydeł robisz ręce trzymające świecidła Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 4
Florian Konrad Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Antynatalizm jaki wyznaję, RLZ.
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Florian Konrad Matka Twoich dzieci możliwe, że jeszcze nie miesiączkuje; pomyślisz o nie, gdy wypijesz już kawę w każdej stolicy, którą będziesz chciał zwiedzić... płodność kobiet ma inną specyfikę... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
wierszyki Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Fajne te nie-świecidełka. :-) 1
Leszczym Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Somalija nie zgadzam się, ale dobrze, krytycznie i rapersko zapisane ;)
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Leszczym Zgadzasz się, tylko o tym nie wiesz... Są miasta starych ludzi, a wchodzę do szkoły mojej córki a tam gazele, chłopcy z błyskiem w oku...
Leszczym Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Somalija mimo wszystko wątpię i pozostanę przy swoim ;)) Ale wiersz pierwsza klasa !! @Somalija miasta starszych ludzi - są takie miejsca - to okolice gdzie dzieci były tylko nie znalazły perspektyw na dorosłość:// Starzejące się społeczeństwo to jedno, a drugie brak minimum komfortu młodych :// I to jest duży kłopot, bo koło bez wyjścia trochę się z tego robi ://
violetta Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Jestem za marszem dla życia oczywiście:)
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chłopiec pewnie tak, ale mężczyzna i kobieta przejmująca męskie cechy powinni... Czytałam ostatnio wpis polskiego żołnierza, które walczy w Ukrainie. Jedno zdanie wbiło mnie w fotel... Napisał, że na froncie, walcząc na linii zero śpi lepiej niż w Polsce. Motywacja do ofiarności jest bardzo ważna...
Somalija Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @violetta Kupiłam sok z granatów, z tłoczni, taki leczniczy eliksir. Gdy piłam pierwszy raz, wszystkie włoski stanęły mi na ciele i zrobiła mi się gęsia skórka. To bogactwo przeciwutleniaczy, odmładza skórę, w smaku okropny... 1
violetta Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Somalija lubię bardzo, ziarenka jadam często, dzisiaj też:) jutro robię swojskie mango laski:) i białe szparażki:)
Rekomendowane odpowiedzi