Bożena De-Tre Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Morze Wycofać się nie znaczy przegrać (powiedziała stanowczo i zdecydowanie). Kiedyś miałam marzenia, ale porwał je wiatr. Dziś widzę je w oczach dziecka (To cały jej świat). Czas, który jest darem ulotnym… uchwycić go każdy może (tak by powiedział mistrz). Ale po co to robić? bo jest darem niebios Wystarczy po prostu iść Wystarczą oczy otwarte (Świadomy i prosty cel. Od punktu a do b. Nie musisz spieszyć się) Wśród ludzi i dla ludzi (zobacz, jakie to trudne) Wystarczy piasek Wystarczą palce (Zobacz, jakie to piękne. Jak boskie to są uczucia) 5
iwonaroma Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Fajna forma, taka naturalna. Treść w niej kąpie się jak w morzu :)
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @iwonaroma Tylko moja Roma to czuje-:)Dziękuję Ci za te piękne słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 czas tu na ziemi tylko dla nas bywa że warto złapać go zatrzymać zda się niespotkane chwile co szczęściem twoim są :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2024 @Bożena De-Tre Przeczytałem z przyjemnością. A może nad morze. Pozdrowienia znad morza. 1
Rekomendowane odpowiedzi