Ten utwór został doceniony przez użytkowników. andreas Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 czy pani zawsze tak nieprzystępna do rozwiązłości wcale nieskora może co powiem to duży nietakt ale twój obraz we mnie wywołał przypływ zmysłowych instynktów męskich i samczych wizji wspólnych uniesień jednak z przedsmakiem bolesnej klęski że w pani świecie się nie zagnieżdżę bo zawiesiłaś mi tę poprzeczkę tak niebotycznie i rekordowo iż się poczułem wręcz niedorzecznie nie wierząc twoim zbyt trzeźwym słowom ładniutki jesteś ponętny owszem dość niebanalnie też bajerujesz ale czy jeździsz przypadkiem Porsche i co dzień z rana przynosisz róże 8
wierszyki Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 My szukamy czy oni nas? Uśmiech :)) Zgrabnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Dobreee Blacharski żywot bywa nieznośny, te wasze jakieś popędy dzikie. Za grosz umiaru, ni krzty wdzięczności, za dobrą jazdę? No gdzie... z moskwiczem?. ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Superowe:) tak właśnie jest:) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Witaj - fajnie piszesz - Pzdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 i pozostaje pójść za przykładem: 2
iwonaroma Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @andreas :) miałam dać serduszko a kliknęło mi się 'dziękuję' i wyszło dziwnie;) Ale super zapisane :) P.s - dało się poprawić - już jest serduszko:)
andreas Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @jan_komułzykant Mówi się "dobór naturalny", ale to właściwie wybierają samice. Pozdro. @Jacek_Suchowicz Ten Wieniawa to musiał być niezły pies na baby i w dodatku z poczuciem humoru. "Nigdy mi nie odmówiły, te które mi się śniły." - Sztaudynger Pozdrowionka. 1
Rekomendowane odpowiedzi