Tectosmith Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2024 @ja_wochen Dziękuję Ci i pozdrawiam. 1
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Tectosmith O, końcówka o drogach wynagradza czytanie, bo reszta bardziej mówi niż śpiewa. Pozdrawiam :)
Tectosmith Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas Cieszę się, że jednak coś znalazłeś dla siebie. Dziękuję i pozdrawiam.
Nefretete Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @Tectosmith Witaj, mistrzu! Dawno mnie nie było pod kazamatami twojej poezji. Przymykam oko na zaimki osobowe, jakie w zupełności nie przeszkadzają w treści, z podobaniem czytam! Pozdrowienia!
Tectosmith Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @Nefretete Witam Cię serdecznie. Już dawno nic nie napisałem. I od dawna już nic nie czytam. Zdjęć też nie robię. Próbuję jednak sprowadzić się do życia ponownie. Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam serdecznie. 1
Nefretete Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2024 @Tectosmith Wierzę, że jednak tobie to się uda. Trzymaj się! 1
Kwiatuszek Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @Tectosmith Warto było czekać za tak pięknym wierszem! Nie zgodzę się tylko z dolnym dopiskiem. Jak widać nigdy nie wiemy co czeka nas następnego dnia i nie zawsze są to złe rzeczy. Na przykład myślimy, że ktoś znikł na zawsze, a tu niespodzianka:-) Pisz dalej, bo bardziej żal zmarnowanego talentu niż kwiatu. Pozdrawiam Cię serdecznie:-)
Tectosmith Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2024 @Kwiatuszek To właśnie ta osoba jest tym zmarnowanym kwiatem, dziewczyna konkretnie. Popełniła samobójstwo na długo przed trzydziestką. Życie a także rodzina wcale jej nie oszczędzali. A mnie przykro do dzisiaj, że nie potrafiłem tego dostrzec wcześniej. Sam miałem napierniczone wtedy pod mózgownicą i dopiero od paru lat rozumiem czym naprawdę jest prawdziwa samotność. Dziękuję Ci Kwiatuszku i pozdrawiam wiosennie :-)
Tectosmith Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2024 @Moondog Dziękuję i pozdrawiam.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 Tak, też nigdzie się nie spieszę... Nie mam po co... Łukasz Jasiński 1
Nata_Kruk Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... to, że z pochyloną głową, to duży plus.... w pokorze i... w ciszy, można wiele przemyśleć, naprawić i... po prostu dobrze żyć, czego Autorowi życzę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi