Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Utonął dobitnie na głębokiej wodzie pod znanymi problemami razy tysiąc na długich lat więcej aniżeli kilka (wybitnie męskie tonąć z przytupem na ileś) Potem na wierzch ważnie wypłynął otrzepał się i wytrząsł zewsząd wodę by przeć brzegiem przez kilka lat co zostało (żołnierskie - upaść i wstać na baczność) Obecnie tańczy na parkietach i w kuluarach silniejszy niż wtedy był najsłabszy mierzy się z niemożliwymi pod słońcem przypadkiem losem lub przeznaczeniem (męska rzecz mierzyć się do końca) Wziął przykład? (nabił kilka punktów w rubryce autorytet) Seranon, 01.04.2024r. Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 10
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2024 wciąż nie nauczył się pływać i tylko patrzeć jak zniknie pod wodą z kołchozu zrzucą mu chyba kamizelkę ratunkową choć jeszcze bardzo się puszy na wydrę ryby próbuje łapać pogrążą się aż po uszy zatonie chyba do lata :) 1
Rolek Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @Leszczym Myślę, że przez przypadek popełniłeś wiersz polityczny. Do wielu pasuje. Pozdrawiam 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @Rolek Wszelkie podobiebieństwo peela i sytuacji do osób i sytuacji w życiu jest całkowicie przypadkowe !!! 2
andreas Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @Leszczym Mnie także zapachniało, a raczej zaśmierdziało polityką. Szumowiny zawsze na wierzch wypłyną. 1
Leszczym Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2024 @Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję za staranny komentarz ;) @Rolek Przypadek. Tutaj trochę myślałem o innym motywie, a mianowicie o motywie zmartwychwstania tj. o odtopieniu się topielca... W ogóle tutaj w zamiarach nie było o polityce... @Jacek_Suchowicz Takie historie często chodzą po różnych mężczyznach... @andreas Nie to miałem na myśli, ale nie kłócę się raczej z interpretacjami ;)
poezja.tanczy Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 @Leszczym Wydarzenie, co się topi I święcona woda, noc cały skropi A Twój wiersz na poziomie Jeden z lepszych Pozdrawiam miło, M. 1
Leszczym Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 @poezja.tanczy Tak? Świetnie, dziękuję i pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi