Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tectosmith To nie jest zaskoczenie. Udał Ci się wiersz bardzo. Tylko widzisz reguła forum jest czasem nieprzychylna. Codziennie pada tutaj kilkadziesiąt tekstów. I ciężko się w nich orientować. I bardzo łatwo z jednej strony z uwagi na zależności i koneksje przecenić, a z drugiej pominąć, nie zauważyć, nie dostrzec. Ubolewam nad tym :// 
    • @Leszczym Dziękuję, to naprawdę miłe i zaskakujące. Cieszę się, że doceniłeś także moje zdjęcia.
    • W tym jak w tysiącu poprzednich wierszy / tekstów / notatek założyłem nową maskę i odnalazłem w sobie kolejną cząstkę własnej osobowości i być może nawet będę ją drążył   Gdybym poszedł z tym do szpitala głowy i zrobił z powyższego faktu nie ok problem dostałbym tam wyrok – diagnozę osobowość mnoga ewentualnie przez wzgląd na arty schizo artystyczne   Czasem myślę i wracam wspomnieniami ku tamtym rewirom i widzę w nich dom niespełnionego artysty dom niespełnionego szamana dom zapomnianego wodzireja dom źle odbieranego mistyka dom człowieka nieopłaconego   Jakże czasem za łatwo o najróżniejsze nieporozumienia o wielkie braki na brakach łączy o bardzo daleko idące nadintepretacje   Miej w głowie że tutaj gra zawsze idzie o wielką stawkę nie daj się więc życiu – moja rada – ocykać !!   Warszawa – Stegny, 17.12.2025r.
    • Dobrze napisane. Bez dwóch zdań. 
    • @Mitylene Ten wiersz ma piękną, melancholijną atmosferę i bardzo poetycką wrażliwość. Zakończenie - imię wołane przez "dogasające w słońcu echo" - to obraz pełen tęsknoty i bezradności. To próba dotarcia do kogoś, kto jest poza zasięgiem. Podoba mi się. :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...