Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 byłem już w kosmosie zapętlając uśmiech gwałciłem dzieło Boga krzywiłem się nad zupą zastanawiając dlaczego niektórzy są głodni teraz wracam do tego czego uczył elementarz
Samo zło Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 no proszę, nareszcie coś przyzwoitego...bardzo przyzwoitego:) dzięki wielkie, miej świadomość, że właśnie ocaliłeś młodogo człowieka od przygnębienia i zrazenia sie raz na zawsze do poezji...niech mniej bedzie "natchnionych poetow", a wiecej Niesmiertelnych. pozdrawiam
kall Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 odważne - wole nie oceniać :) pozdrawiam (mimo wszystko przedstawicielka konserwatystów :) Kalina
stanislawa zak Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 i nie gwałć więcej!!!!dzieł Boga! pozdrówka śmiertelnie zbolałe.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Uh, dziękuję wszystkim za komentarze, nie spodziewałem się tylu dobrych słów... wg mnie właśnie tylko słowo elementarz pasuje :)... już więcej nie będę gwałcił ;) pozdrawiam gorąco
Nula Brzoskwinia Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ach, zrobiłes mi smaka poczatkiem i srodkiem :P a tu taki koniec ;) cóz, powiedzmy, ze nastawiłam sie cos zupełnie innego, poleciaa mi slinka na miodzio.. no ale nie jest źle oczywiście :) ogromny plus za wstep i rozwinięcie :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm a na co się nastawilaś??
Agnes Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ciekawy pomysł, bardzo mi się podoba, krótkie zwięzłe i na temat, ma przekaz, dociera itd... czyli dzisiaj słodzić tez mogę (taki mały test) ten elementarz też mnie zastanawia, ale to chyba najlepsze słowo:)) pozdr. agnes
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Lucyferia Piekielna Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mocne... Krótkie i bardzo trafne. Zostałam strzelona między oczy - pozdrawiam (w pozytywnym sensie, coby nie było niedomówień :P )
Gość Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Trafnie ujęłeś Arku podmiot w wierszu krótko ale z przekazem . Dajesz do myślenia głębią wyrazów , tekstem .Aforystycznymi niedopowiedzeniami kreujesz kolejne bodźce.Pozdrawiam plusssowo ;-)
wanda 164 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Bardzo smakowite, treściwe i lekkostrawne... Pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Lucyferia Piekiel - mam nadzieję, że od tego strzału nic Ci się nie stało :PJoanna D'arc - hm sam bym tak ładnie nie napisał :Dwanda 164 - i ja również pozdrawiam
Lucyferia Piekielna Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 [quote]Lucyferia Piekiel - mam nadzieję, że od tego strzału nic Ci się nie stało :P Nie :) Gorzej niż zwykle nie będzie ;) pozdrówka :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne i zgrabne, nieprzegadane. krótko:tak. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi