Bożena De-Tre Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 Ego. Dojrzałość przychodzi z wiekiem – powiedziała - schylając się po czerstwy chleb, który zatoczył koło i dotknął bruku. Ma oczy dziecka moja dojrzałość. Chowa się za prochami matki wierząc, że ta ją obroni. Ręce mych przodków zniszczone pracą, by chleba nie zabrakło na polskim stole – - pomyślałam - przyglądając się jej dłoniom, jak mapie. Dostrzega (podgląda) codzienność zza firanki i chce poskładać rozbite ego. Nie potrzebuje już kagańczyka jej dojrzałość. Jest wolna, bo wie, że kropla wysycha, a strumyk płynie w kierunku oceanu. Moje niedojrzałe ego dopiero się uczy. 3
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 @Bożena De-Tre A dlaczego zamieściłaś powyższy utwór trzy razy???
Bożena De-Tre Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 @Corleone 11Coś mój telefon namieszał-:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre I widzę że dalej „ sztuczna inteligencja” nie odpuszcza.Już zresetowałam ale nie przeproszę ok-:)Pozdrowie tylko i aż..Dobrej nocy zatem.
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 @Bożena De-Tre Za serduszka moje” niedojrzałe ego dziękuje..
Corleone 11 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 @Bożena De-Tre Bardzo osobiste... Serdecznie pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 @Corleone 11 Raczej emocjonalne-:)Dziękuję za wizytę-:)Pozdrawiam serdecznie. 1
Corleone 11 Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) @Bożena De-Tre Osobistość i emocjonalność są powiązanymi przestrzeniami. Prawdaż? Serdeczne pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 10 Marca 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2024 @Corleone 11 A cóż to jest ta prawda? Widziałeś-:)Chciałabym zobaczyć i zrobić z nią to ….”co Konrad z płaszczem w celi” tak dla przykładu.To są emocje!Osobiste w tym momencie nie mają aż takiego znaczenia…chociaż Wiosna się budzi i wszystko możliwe?!!Pozdrawiam serdzecznie..dzięki za odwiedziny.
Rekomendowane odpowiedzi