Sara72 Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 W mroku milczenia dostrzegłam Twój blask. Chwyciłam - był ciepły. Błyśnij jeszcze raz. Wyznacz mi drogę do swojej ciszy. Ja też będę niema. Nic nie usłyszysz…
Paweł S Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jak kolwiek każdy interpretuje poezję na swój niepowtarzalny sposób (i to jest w niej piękne) to bardzo mi się podobał Twój wiersz. Szczególnie forma, wiele treści bez nadmiaru słów. Wymowa także mnie dotknęła. Dziękuję i pozdrawiam!
Sara72 Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Pansy, dziękuję za ciepłe słowa :) Tak Pawle, indywidualizm w interpretacji wiersza jest czymś wspaniałym. Tylko siła i moc Twojej wyobraźni pozwalają snuć obrazy domysłu - wizji autora. Szczególnie w "białych wierszach" można to odczuć. Pozdrawiam :)
wanda 164 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Delikatnie... Zabieram do ulubionych, pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 najbardziej trafia swoją prostotą do ludzi samotnych, daje nadzieję (mimo wszystko)... dzięki za ten utwór pozdr.
Edyta T Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Delikatny, coś mi tam w środku zadrgało. Dodam go do ulubionych. pozdrawiam
Sara72 Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wiele radości sprawiły mi Wasze komentarze... ...bo to ważny dla mnie wiersz.... :)
Rekomendowane odpowiedzi