jan_komułzykant Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2024 Pan poseł przemierzając Watykan, dołączył do kolejki, wśród szykan. I choć szeptał mu nos, że w tej zupie jest włos... Czy to do mnie kolejka? Zapytał. 4
poezja.tanczy Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2024 @jan_komułzykant Włos to mój, dalej fikał Gdy wąs mu usta zatykał I tak to jest :) fajne lime Pozdrawiam, M. 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciężko się odzwyczaić, nawet podczas próby w uzyskaniu rozgrzeszenia ;)) Dziękuję, pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 27 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2024 @Klip @iwonaroma Dzięki za polubki :)
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @Ewelina Dziękuję za ślad i czytanie :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 Tak przy okazji: CBA prowadzi śledztwo w sprawie korupcji w Watykanie, a nie mówiłem, iż tak będzie? Od początku mówiłem: kościół to czarna mafia, a za chwilę będzie jęczenie o prześladowaniu, ofierze i męczeństwie i tak w koło, Macieju! Łukasz Jasiński
jan_komułzykant Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 @Łukasz Jasiński i to nie jest, zdaje się, ani pierwsze ani ostatnie śledztwo w tym temacie, które zakończy się jak poprzednie. Znaczy Maciej i koło - zgadza się, mają z tym wiele wspólnego ;) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Oczywiście, że tak: same jądro Watykanu jest niereformowalne, jest to system iście przestrzały - średniowieczna monarchia absolutna, która nadal narzuca, a właściwie: zniewala narody za pośrednictwem feudalizmu, tak: za dwadzieścia lat czarna mafia - kościół - upadnie, natomiast: zabytkowe budowle sakralne przejmie Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego, osobiście: trzymam kciuki za Centralne Biuro Antykorupcyjne - może uda im się dotrzeć do Tajnego Archiwum Watykańskiego - tam są dowody na istnienie Państwa Polskiego przed tak zwanym chrztem. Łukasz Jasiński Edytowane 3 Marca 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi