Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dokładnie tak - dziękuje że zajrzałaś - 

Pzdr.deszczowo.

Witam - dziękuje za nową mądrość - jest miła - 

Pzdr.

@any woll - @Omagamoga - @MIROSŁAW C. - dzięki - 

@Tectosmith - dziękuje uśmiechem - 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Dekaos Dondi   Odnośnie do tytułu, przebaczenie jest ważne, jak to się mówi: Przebaczę, ale będę pamiętać, czyli jest w tym jakaś doza musu, ponieważ nie zdrowo jest trzymać w sercu i umyśle wszelkie urazy i trudno raczej wybaczyć komuś kto już nie żyje. Pozdrawiam!
    • @Łukasz Jasiński Czy Pan zdaje sobie sprawę z faktu, że jest już 4 osobą która mnie o to pyta? I ja nawet nie bardzo wiem skąd te pytania... Ludzie mi się dziwią za te moje prace bez hajsu, sam się po czasie dziwię, no tak wyszło. A teraz z kolei jak teoretycznie miałbym co sprzedać to i tak nikt nie chce kupić. Ja - to jest mój pogląd na sprawę - nie jestem szantażowany tylko odcinany od wypłaty, a konkretnie mówiąc od wypłaty za to co było, a nie co ja tam bym zrobił in future... Poza tym rosnę w skila i nie wiadomo co kiedy gdzie odstawię... To taki blat otoczenia na moje rozeznanie...
    • Łukasz Jasiński 
    • @Jacek_Suchowicz Mógłbyś gaworzyć dniem i nocą lecz się zmęczyłam chcę odpocząć :)
    • @Leszczym   Mówi pan jak szantażowany niewolników, a kto pana szantażuje? Emerytowani oficerowie Służby Bezpieczeństwa?    Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...