jan_komułzykant Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2024 Lepiej się przez rząd dać złupić niźli pączka dziś nie kupić 6
jan_komułzykant Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2024 lepszy rok o misce z ryżem niż faworków dziś się wyrzec 3
iwonaroma Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2024 lepszy w tłusty czwartek pączek bez rączek niźli w chudy piątek słone paluszki 2
jan_komułzykant Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2024 @iwonaroma :) Lepszi ancug zbyć, familok, niy nizeźreć chrustu... z kilo? @Leszczym Dziękuję za ślady :) 4
Klip Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Dziś już piątek:-( Lepiej przespać się ze Zdzisiem niźli raczyć się dziś ptysiem. P.S. Można i ze Zdzisią! Pozdrawiam Edytowane 9 Lutego 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej z pączków wziąć ten Zdzisi, bo Zdziśkowi dziś ptyś wisi. ;) Dzięki 2
Klip Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej tak ugadać Zenię żeby pączek był z nadzieniem. Pozwolę sobie jeszcze na wspomnienie zeszłorocznego limeryku. Pozdrawiam mając nadzieję, że nie nadużyłem gościnności. Edytowane 9 Lutego 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej nie nadziewać Zeni, kiedy Zenon jeszcze w sieni. 2
jan_komułzykant Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie wiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, no wiem - żartowałem, wpadaj kiedy tylko masz ochotę. Zawsze miło Cię gościć. Dzięki za 'dodatek'. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 Małe zamieszanie, jak widzę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jan_komułzykant Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdzie u kogo? :) lepiej pączki jeść w przebraniu niż lukrować w zamieszaniu
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 Rządcy jeszcze lepiej złupią, a czy pączkiem nas przekupią.? Może być.? ten 'lepiejek'.? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...to ci gYmnastYka dla języka..:)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk treść jest jak najbardziej ok, Ale to, co mnie w lepiejach najbardziej wkurza, to zabieranie tak skromnego miejsca na wyraz 'lepiej'. I chcesz, czy nie, niestety trzeba się pogodzić, bo jest tu jak marszałek> u-lepiony na najważniejszego ;) Pięknie Ci dziękuję. A przy okazji, po czasie też niestety, ale nie będę czekał do następnego roku, bo... z jasiami to wiesz, różnie bywa, jeden nie doczekał ;) Lepiej raz łyknąć pączka suchego niźli sucharki prowadzącego @MIROSŁAW C. @Leszczym Dziękuję za ślady 1
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. 'fakt', ale już pogodzonyś z 'nim'... :) regułka, to regułka. A suche pączki, z kawą, też się da przełknąć... :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 @Nata_Kruk tys prowda, bo prowadzącego już nie bardzo ;)
Rekomendowane odpowiedzi