any woll Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 (edytowane) ufne spojrzenie którym mnie darzysz porywa serce duszę i wszystko to na co patrzysz i zrywa miłość więzy mądrości rozsądek depcze unosi duszę na cześć młodości naszej młodości po zachód słońca i ranek wczesny tej nieskończonej naszej do końca Edytowane 4 Lutego 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji) 4
Kościół Zbawienia Słów Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @any woll Żyli wiecznie i młodo, dusza i jej dusza, po zachód i po ranek. Precz z mądrością trójnogą :D Młodości!
any woll Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 (edytowane) @Kościół Zbawienia Słów póki jest miłość, trwa i młodość. umrzeć młodym, oto jest marzenie! pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 4 Lutego 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @any woll (…wietrznej miłości co dumna wciąż wieczną jest.)Tak dokończyłabym ten 3 strofowy wiersz.
any woll Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesiennej, ale ciągle młodej. ciągle tej samej! pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @any woll piękne i takie ujmujące, subtelne i proste. Niczego więcej nie trzeba jak takiej miłości. Pozdrawiam :) 1
any woll Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @Ewelina nawet nie wiesz, jak się cieszę. dziękuję 1
Ewelina Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 @any woll @any woll @any woll @any woll nie ma potrzeby dziękować. Podoba mi się sposób w jaki piszesz o uczuciach. Prostota, szczerość są tym co zawsze chwyta mnie za serce. Prawdy nie da się podrobić, nie da się nagiąć tak by pozostała tak samo piękna. @any woll przepraszam za te cztery przywołania. Telefon mi fiksuje trochę;) 1
any woll Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2024 (edytowane) @Ewelina możesz mnie przywoływać ile razy chcesz, pozwalam. :D Edytowane 4 Lutego 2024 przez any woll (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi