Leszczym Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zdaje się, że nawet najwięksi bohaterzy z przeszłości tego świata byli dużo za mali, aby rzeczywistość chociaż naprowadzić na właściwe tory. A jeśli nawet niekiedy któremuś udało się powyższe uczynić to i tak zaraz świat się wykoleił, albo przynajmniej okrutnie zboczył z trasy. Po cóż więc męczyć się nad podziw i w imię której z tych przelicznych zasad? Warszawa – Stegny, 28.01.2024r. Inspiracja – Adam Wiedemann – Czyste Czyny – wiersz [siano] „Bóg zagrał w swoją grę i przegrał? Dostał kosza? Piszę te słowa, bo znam się na słowach, słowa się znają na sobie, beze mnie.” 2
Wielebor Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2024 Fajne, tylko takie małe pytanie: nie wyrosłeś jeszcze z Terminatora? Ja pamiętam, kiedy byłem w Sadybie Best Mall Cinema City na Terminatorze 3 i mi się już tak nie podobał jak w wieku nastu lat:) pozdro
Leszczym Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2024 @Wielebor Może wyrosłem, ale świat wyraźnie nie wyrósł, a filmy są dla świata, a nie dla mnie :) pzdr.
Wielebor Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2024 @Leszczym Swoją drogą ciekawe czy nakręcą Terminatora 4 z A. Schwarzeneggerem i L. Hamilton w rolach głównych:)
Leszczym Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2024 @Wielebor właśnie sprawdziłem, że było już 6 terminatorów :)) Obejrzałem chyba 3 albo 4 z nich. Starzy już tego pewnie nie kupują, ale młodych trzeba jak to mówią wychować :)
Omagamoga Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2024 @Omagamoga Dodatkowa interpretacja - dobrze wiedzieć cóż oznacza słowo terminator, dzięki :) @Konrad Koper eseik raczej, dziękuję, fajnie że zajrzałeś. 1
Rekomendowane odpowiedzi