Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 19 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) mojej miłości nie policzysz słowami to kredyt zaufania umowny spłacać go będę w czynach z oprocentowaniem Edytowane 21 Stycznia 2024 przez Starzec (wyświetl historię edycji) 8
violetta Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Kredyt raczej niepożądany :) 1
Starzec Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 @violetta tradycyjny jest niepożądany ( choć z reguły konieczny) :)), ale "ten jedyny" warto spłacać:) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
violetta Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 @Starzec oj nie wiem, mam na oku jednego:) 1
Starzec Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 @violetta biedny on, jeśli o tym nie wie, a ma być ustrzelony:)) 1
violetta Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 @Starzec wie wie:) przypomnę:)
Marek.zak1 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Jeśli są nim zainteresowane, takie deklaracje są przez nie zwykle dobrze widziane.
Radosław Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre! Koncówkę rozumiem, tak że peel będzie dawął z siebie coraz więcej, chyba że nie tak to zrozumiałem. Zastanowiłbym się nad trzecim wersem i ujął to np. tak: mojej miłości nie policzysz słowami jest niczym kredyt jest jak kredyt czy coś w tym stylu ponieważ w moim odczuciu słów "zaufania" i "umowny" a) wprowadzją zamęt w odbiorze, b) nsuwają się same w związku z "kredytem" , " z miłością" c) są przymiotnikami, kótre jednak niewiele wnoszą do utworu Pozdrawiam 1
poezja.tanczy Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Starzec Dobry podatek, miłości nie szkodzi A oprocentowanie, bokiem wychodzi Ciekawy wiersz Pozdrawiam, M. 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 pożądany kredyt mojej miłości nie policzysz słowami to kredyt zaufania umowny spłacać go będę w czynach z oprocentowaniem Treść jest ok., a gdyby tak czytać, hę.? Pozdrawiam. 1
Gizel-la Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @Starzec to faktycznie pożądany kredyt.. spłacam - tak jak uważam :) 1
Leszczym Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 @Starzec Wiersz ładny intencjonalnie :) 1
Starzec Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 @Nata_Kruk I tak należy czytać:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Leszczym rozumiem aluzję:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Gizel-la Też tak chcę, a jaki bank?:)) Dziękuję i pozdrawiam:) @poezja.tanczy to zależy od banku:) Dziękuję i pozdrawiam:) @Radosław to kredyt ze stałym oprocentowaniem, więc szarżował nie będę:) Dziękuję i pozdrawiam:) @iwonaroma trzymam się, choć zima i ślisko:) Dziękuję i pozdrawiam:) 3
Nata_Kruk Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 @Starzec ... na przyszłość, mógłbyś większą CZCIONKĘ...? bo tak, to muszę mikroskop na biurko 'wwlekać'.. ;) 1
Starzec Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 @Nata_Kruk że niby jest jakaś większa?:), przepraszam za utrudnienia:), to chyba wina okulisty,że takie szkła mi przepisał ( chyba z naddatkiem) :)), bo ja mikroskopu nie "wwlekam":)) dobre:)) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Tak, to raczej Twój okulista coś pomylił.. ; ))) 1
Starzec Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @Nata_Kruk no popatrz, a taki byłem w niego wpatrzony ( zapatrzony), nie ma ludzi nieomylnych :) 1
Rekomendowane odpowiedzi