viola arvensis Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2024 @Sylwester_Lasota * a jak nie umiesz to się naucz... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super! Pozdr.
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensis Dziękuję. Również pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 @Sylwester_Lasota Jedna idea i jedna partia-:)Oby nie ale zgodność buduje..pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Prawda. Miłego wieczoru.
Bożena De-Tre Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 @Sylwester_Lasota Nadmierna poprawność zabija wyobrażnię-:) pamiętaj.Błędy robimy ( popełniamy) żeby drudzy poczuli się lepiej…wiedziałeś?Dobranoc. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czasami mówię, że dążenie do perfekcjonizmu bywa zabójcze. Słyszałem też też powidzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego. Dobranoc. 1
violetta Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2024 Fajny wierszyk, o mnie się troszczy Bóg i nie ma biedy:) w okolicy patrzę czy moja sąsiadka wszystko ma i sąsiad:) ostatnio szłam z zakupami, a pani i sąsiad do mnie, dobrze, że pani kupiła banany, bo nie ma gazu, nie ma wody, za to banana sobie pani zje, bo nie trzeba myć:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2024 @violetta Ty to masz wyobrażnię „ landrynkową”…pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi