Corleone 11 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 krzew nad cieniem otulił troskliwie milczeniem bordo bo za dużo slońca szkodzi Warszawa, 23.7.2010 5
Monia Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Corleone 11 Jakąś uległość tutaj wyczuwam pozdro;) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Corleone 11 Dobra zagadka poetycka.Pozdrawiam @Bożena De-Tre Zawsze wiedzialam że tak jak słodycze- w nadmiarze szkodzą.Fajny ! do kilkakrotnego przeczytanie i …żyję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 ... także uległość wyczuwam i jeżeli dobrze rozumiem, to plusik już dałam, jeżeli nie.. już go nie zabiorę. A tak serio.. sprytnie ułożyłeś wersy, plus tytuł. Pozdrawiam. 1
Corleone 11 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) @Monia Słuszne spostrzeżenie, Moniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję Ci wielce i pozdrawiam serdecznie . Huzarc, wielkie Ci dzięki za uznanie. Serdeczne pozdrowienia . @Bożena De-Tre Dzięki wielkie, Bożeno . Tak - chciałem, aby Czytelnik pozastanawiał się nad wierszem, i aby przeczytał go więcej niż razem. Na co zresztą mam zawsze nadzieję. Serdeczne pozdrowienia . @Nata_Kruk Nato, dzięki Ci bardzo za uznanie dla "sprytnego ułożenia wersów" i dla tytułu . Pozdrawiam serdecznie . Sylwestrze, dzięki bardzo . Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 2
Leszczym Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @Corleone 11 Wiesz co te miniaturki z tamtego okresu wychodziły Ci całkiem zgrabnie :) 1
Corleone 11 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) @Leszczym Dzięki, Michale Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ; jestem tego samego zdania . I zarazem ciekaw Twojej opinii o ostatnich rozdziałach "Innego spojrzenia" . Pozdrawiam Cię serdecznie. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @Corleone 11 A wiesz, zaraz tam zajrzę ;)) Również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi