Somalija Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) szuka nowej drogi osamotniony rząd dusz na prawicy opadają zasłonki zazdroski wychyliły się szydła żądła sieją zamęt pulsuje słabością umysłu jeden po drugim zagubiony w neorzeczywistości autokracja z pełzającym prezydentem katalizator złych zdarzeń społecznych idzie na zwarcie dualizm nie istnieje jest prawo i bezprawie Edytowane 11 Stycznia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 7
violetta Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2024 @Somalija aż nie dowierzam, że jesteś kobietą, chyba o swojej najstarsze córce piszesz:) jest prawo łaski :)
Corleone 11 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) @Somalija Bardzo "lubię" wiersze o polityce Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Masz rację: dualizm nie istnieje. Istnieje za to reinkarnacja i potrzeba wyrównywania energetycznych/duchowych rachunków. Dlatego myślę tak, jak myślę. Pozdrawiam Cię serdecznie. Edytowane 10 Stycznia 2024 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Tectosmith Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Somalija I tu masz rację, że dualizm nie istnieje, jedynie w niektórych umysłach. Bezprawie się właśnie zakończyło i zaczyna prawo. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Płci, to Ty mi nie wybieraj... @Corleone 11 Nie każdego stać na życie na własnych zasadach... Też czasem mam taki pomysł, rzucić wszystko...
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest co oglądać w telewizji... moje metafory to przy tych wszystkich wypowiedzach ... mizeria. Bronią się aż przestrzeń wokół nich się zasysa i tworzy wir... 1
Tectosmith Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Somalija Będzie ciekawiej w kolejnych miesiącach :-)
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Tectosmith Żal słuchać i patrzeć, jak wychodzą z siebie... 1
Tectosmith Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam lubię jak Pisowcy włącznie z Prezydentem miotają się bezsilni :-)
MIROSŁAW C. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Somalija POPiS- tylko wojna była by od tego gorsza co nas w związku z nim spotkało... ... to szczególny rodzaj schizofrenii kiedy łowy rozpoczynamy w nagonce a kończymy jak zwierzęta łowne...
violetta Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Somalija a to wybacz mi, przepraszam :)
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszasz? Dobrze się czujesz? @Tectosmith Ja cały czas oglądam, a miotają się tak, że aż mi ich żal, wiesz że jestem wysokowrażliwa... 1
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wojna już jest... 1
violetta Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @Somalija jestem kulturalna :)
Somalija Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2024 @violetta Noworoczne postanowienie? 1
Rekomendowane odpowiedzi