Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Ruda pało łap A-dur

Sylwester_Lasota

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Morfiny nie próbowałam, od razu przeskoczyłam do miłości :);) Wszelka chemia działa szybko i nader krótko. Miłość jest nie z tego świata więc i działanie inne, długofalowe.   Trochę za dużo 'się'?  Nieco chropawo się czyta. Pierwsze dwa wersy extra :)
    • @FaLcorN jak brzmi doskonałość w doskonałości ? ... Właśnie TAK

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Fajne, śmieszne. Podobno liczba chorych na ADHD jest mocno niedoszacowana, może to około 10% ogółu.  Oczywiście zapomniałam liczby, bo nie przywiązuję większej wagi. Równowagi nie osiąga się w ten sposób, ale system tabletkowy działa właśnie w tym kierunku, aby tak było, pzdr    
    • @degatoja   Słowa mają tą moc sprawczą iż przynoszą ulgę dają ukojenie emocjom - uczuciom które czasem są nadprzyrodzoną przerośniętą materią w zbyt małym sercu....no nie pomieści choćby chciało  ...." Jestem z pokolenia które czuje za dużo"... Na pytanie jak przekuć wewnętrzną destrukcję w kontrolę nad - za dużo za mocno ... Odpowiedz zna ten który to "poskładał" Słowa są hasłem do walki ale walką samą w sobie jeszcze nie są .. Są punktem zero - początkiem .. Pisze Pan w ich języku z ich emocjami dla nich ta "mowa wiązana"  jest ...punktem zero.  Ps. Wiem że będzie Pan wiedział ...czemu ten "kawałek"
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - dziękuje serdecznie za miły komentarz -                                                                                     Pzdr.uśmiechem. @Ajar41 - @Rafael Marius - uśmiechem wam dziękuje - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...