Monia Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 (edytowane) gubisz się proszę jeszcze nie teraz łąka spójrz kwitną kwiaty łapiąc swoimi dłońmi promienie zza chmur Edytowane 5 Stycznia 2024 przez Monia (wyświetl historię edycji) 7
Tectosmith Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 @Monia Ładna miniaturka. Pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2024 Witam - mi też się podoba ten nastrój - Pozdr.serdecznie. 1
Corleone 11 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Monia Mmm Moniu: polana to wolna od drzew przestrzeń w lesie. Może lepiej usunąć to słowo? A "swoimi dłońmi" jest nadsłowiem, chociaż zarazem metaforą. Wiersz pełen ciepła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Monia Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Tectosmith Dzięki bardzo pozdrawiam również;) @Waldemar_Talar_Talar Cieszy mnie to bardzo pozdrawiam;) @Corleone 11 Sugestia jak najbardziej w porządku dzięki.Co do tego ciepła to w zamyśle nie miało być optymistycznie,owszem żywienie nadziei,ale i zarazem bycie w pewnym zawieszeniu i niewiedzy na czym właściwie się stoi.Pozdrawiam ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Monia... jest głębszy sens w treści... spróbowałam na boczku odrobinę przestawić, Ty nie musisz. Pozdrawiam noworocznie. (...) spójrz na łące kwitną kwiaty łapiąc promienie zza chmur 1
Monia Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 @Nata_Kruk Rozumiem twoje intencje i dziękuję za propozycję.Odwzajemniam pozdrowienia noworoczne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi