Ewelina Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) i umarła... bo miała umrzeć - w ramionach moich i śmierci... zmartwychwstanie nie przyjdzie za życia więc z nadzieją czekam a czas się wlecze choć świat wciąż pędzi w sercu pustka jak aplikacja w tle - pulsuje, zapomnieć nie pozwala byłaś i kiedyś znów będziesz... na pewno się spotkamy lecz w innej czasoprzestrzeni Edytowane 1 Stycznia 2024 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 4
Moona Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @Ewelina /pozwola/ literówka się wkradła Intrygująca refleksja. Pozdrawiam 1
Tectosmith Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 A to mnie zasmuciłaś troszkę. Bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam Noworocznie :-) 1
Ewelina Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2024 @Moona dziękuję, poprawiałam. Dziękuję za "luba" i komentarz. Pozdrawiam :) @Tectosmith nie chciałam zasmucić. Tyle osób zmarło w ostatnim czasie, o tylu śmierciach się dowiedziałam, że taka mnie naszła refleksja i taki wiersz powstał... Pozdrawiam już w 2024 roku :)
Gizel-la Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Ewelina myśli osoby pogodzonej z bolesną rzeczywistością, bo... taka kolej rzeczy: coś się rodzi i umiera z wyjątkiem nadziei 1
Ewelina Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Gizel-la tak... dokładnie. Pięknie to podsumowałaś, że już nie wspomnę jakże celnie. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi