Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tectosmith Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Nie zadowolę wszystkich, Nie ma takiej możliwości. Piosenkę zapiszę od nowa, Od nowa poskładam Kości... Nie będzie historii, powtórki, Nikt tego już nie potrzebuje. Zapętli się sprawa nie moja, Nikt więcej tego nie wygugluje. Nie! Nie zadowolę nikogo, nic! Nic... I wcale nie chcę! ... Powiedz, że mogę już odejść, Że zniknę razem z tym deszczem... Słońca... Nie będzie. Nie! 15
A-typowa-b Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Tectosmith smutku to tu na tony. Słońce będzie, zawsze jest po deszczu. 3
Tectosmith Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @A-typowa-b Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie :-P
A-typowa-b Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Tectosmith tylko serdecznie mnie pozdrawiasz? 2
Tectosmith Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @A-typowa-b Po zastanowieniu pozdrawiam Cię jednak bardzo gorąco i bardzo osobiście, i bardzo cieleśnie, i bardzo namiętnie :-D
A-typowa-b Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 @Tectosmith no i teraz może być :P 2
Moona Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dobrze jest, gdy możemy zadowolić choć jedną osobę poza sobą ;) /wygoogluje/ chyba tak bym zapisała, choć może wersja z wiersza też jest ok? Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby się udało siebie samego zadowolić to już dobrze.
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiałem się nad wersją i miało być "wygoogluję", ale jakoś mi umknęło na końcu. Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie.
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Giorgio Alani @poezja.tanczy @Andrzej P. Zajączkowski @Moona @Marek.zak1 @jaguar @Dragaz @violetta @Andrzej_Wojnowski Dziękuję Wam bardzo i pozdrawiam serdecznie :-) 2
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Monia Tobie również dziękuję :-) @Monia I pozdrawiam serdecznie :-)
Moondog Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Tectosmith podoba mi się przesłanie i jestem za Rafałem że ważniejsza jest własna satysfakcja. Zapisałbym ostatnią- tym razem z deszczem Pozdrawiam
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma tak lekko. Jestem wymagający wobec siebie :-) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-) 1
obywatel Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 lamenciarski Bing Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @sam_i_swoi Co Ty chłopie. TO po prostu naturalny talent :-)
Kwiatuszek Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Tectosmith Piękne, przejmujące, smutne... Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę lepszego Nowego Roku:-)
Tectosmith Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Kwiatuszek A ja pozdrawiam Ciebie i oby ten Nowy Rok był faktycznie dla nas lepszy. Dziękuję Ci bardzo :-) 1
Kwiatuszek Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Tectosmith Będzie, trzeba w to wierzyć:-) 1
kwintesencja Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Tectosmith mocna puenta, cały wiersz przesiąknięty pesymizmem, bardzo ekspresyjny, cóż, oby teraz było tylko lepiej (albo chociaż mniej gorzej) pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi