Wochen Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Dokąd idziesz? W przeciwną stronę Dlaczego? Napić się ze źródła Pragniesz? Niekoniecznie kropel wody Co widzisz? Dziś nie ma białych chmur Będziesz sam? Nie, od morza biegnie sztorm Nie boisz się? Trzymam wiatr za rękę Ty o nic nie zapytasz? Nie Nie jesteś ciekawy? Nie ma mnie w sieci. Płynę Edytowane 27 Grudnia 2023 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 4
Rafael Marius Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma to jak wolność od sieci.
Nata_Kruk Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @ja_wochen .... jeżeli jest się "w sieci" na forum, to czasami można (od)płynąć.... :) 1
Ewelina Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 @ja_wochen interesujący dialog :) i ciekawe zakończenie. Pozdrawiam :) 1
Wochen Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2023 Dziękuję @Nata_Kruk nawet trzeba 1
Rekomendowane odpowiedzi