Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Jestem obolała już nie patrz na mnie  Moja wydajność spoczywa na dnie   Spotkanie z lekarzem działa jak efekt placebo Lecz nadal dla mnie jest to Wielki Devon   Na spacer? Na łyżwy? Na rolki? Nadal spoczywam w moim dnie Niedolki   I pamiętaj na przyszłość by maku nie zasiewać Bo wtedy nie będzie nikogo aby go pozbierać
    • Witaj - mi się też podoba -                                                      Pzdr.
    • @APM Zastanawiałem się, czy go tu umieścić, ale poetyckie dusze akceptują tradycyjną formę i emocjonalną treść, nie zadając osobistych pytań. Dojrzewamy do bardziej świadomego życia, przeżywając odchodzenie bliskich. To zawsze boli, ale dobrze przeżyte, czyni nas lepszymi. Widziałem kiedyś reportaż o oryginalnym obyczaju jakiegoś endemicznego plemienia w Azji, gdzie narodziny każdego dziecka są witane płaczem rodziny i społeczności. To prawda o życiu. Zachodnia kultura odcina się od tematu śmierci, izoluje i traktuje jak wstydliwe tabu. To "higieniczne" zakłamanie.
    • Witaj - też ma mnogo książek na półkach jest ich tyle że już nie wiem ile -              - raz w roku wszystkie układam na podłodze a małżonka wyciera z nich                 kurz mówiąc po co ci aż tyle - i tak co rok - a wiersz na tak -                                                                                                              Pzdr.              
    • @KOBIETA Naszymi kamyczkami Będą te wiersze Naiwności dowody Czucia bez brzegu Również te Niewysłane Jak my sami  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...