Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 Nie dam sobie ukraść Akademickiego Kwadransa. Warszawa – Stegny, 22.12.2023r. 3
Tectosmith Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Leszczym Zwyczajowo mnie pozytywnie rozbawiłeś. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 To jakieś randki przedświąteczne, inny zwyczaj:) 1
Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Tectosmith O, to już coś :)) Również pozdrawiam... @violetta To nie tylko dotyczy randek, ale wielu różnych różnistych spraw :) Pokusiłem się o coś na kształt bon motu, mam tak czasem, próbującego zresztą w pewien sposób oddać "istotę sprawy" ;))
violetta Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Leszczym wszystko najmniej to ważne:) jadę na Gran Canarię oglądać gwiazdy nad oceanem i i jakaś rozbłyśnie, czekam na powrót Jezusa:) 1
Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) @violetta Wiesz muszę Cb zmartwić troszkę, że w tych realiach no naprawdę Jezus musiałby być dużym Jezusem, naprawdę dużym żeby go w ogóle za takowego uznali, a nie zamknęli gdzieś i nie nafaszerowali np. psychotropami i innymi różnymi takimi :// Najbliżej mi do teorii K. Dicka w tym zakresie, że Jezus w swojej niezbadanej wielkości boskości przyszedł na ziemię, po czym schował się na cale długie lata przed systemem, no naprawdę jakoś się zabunkrował, zmylił komputery i wszystko naokoło, a nawet w pewien sposób "sfałszował" przeszłość, a jak dopiero "dorósł" tak jakoś z zaskoczenia się ujawnił. Ale ja naprawdę bywam raczej agnostykiem i choć wierzę w sprawy duchowe i metafizyczne, naprawdę nie mogę wykluczyć innych koncepcji. Przy czym no naprawdę Violetta przy całej "naszej" sympatii niniejszy wpis raczej nie ma wymiaru jakoś bardzo religijnego :))) Pojechałbym z Tobą, ale jak znam życie tu o innych "dżentelmentów" się rozchodzi :))) Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 @violetta Własnej koncepcji na temat nie posiadam i raczej nie pracuję nad takową :)) To tak w kwestii przedświątecznego wyjaśnienia ;)) A ile w tym zakresie muszę się na zaprzeczać to moje ;))
Rafael Marius Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie pośpiech jest tylko wskazany przy łapaniu pcheł. 1
Leszczym Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @Rafael Marius Tak, o to też chodzi :))) Wszystkiego najlepszego Rafał, Wesołych i duże dzięki za Twoją aktywność na forum :)) 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie. Bagatela. 1
Rekomendowane odpowiedzi