Marta tak bardzo samotna Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jestem bardzo smutna-bo znów jestem sama... zamykam sie w sobie,nakładam pancerz-znów nie chciana... porzucona przez samą nadzieję... zostawiam sobie jedynie stalowe marzenia... i prosze Boga o chodź szczyptę ich spełnienia chodź odrobinę... jestem znowu sama-w czterech scianach opuszczona... wyraznie czuje jak po policzku płynie prawda... okrutnie słona porzucona przez wszystkich do okoła czuje jak serce rozrywa żal... zamykam oczy wychwycam jedno z marzeń i cudownie odpływam z nim w dal.........
Ymeer Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 klasyczne spojżenie na melancholie samotności. na uwage zasługuje ta okrutnie słona prawda bardzo mi sie spodobała... pozdrawiam/ Y
Irma Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mnie także sie nie podoba. "jestem bardzo smutna-bo znów jestem sama..." - juz pierwszy wers rzuca cien na calosc, brzmi banalnie, jakgdyby wyciagniety z smsa do przyjaciolki. reszta to przypieczetowanie poprzednio wywolanego wrazenia. Pozdrawiam, Paula.
marri huana Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Może mogłabyś powycinać, zrezygnować całkowicie z rymów i interpunkcji? To tylko sygestia, ale chyba warto troszeczkę nad swoimi utworami pracować, żeby było coraz lepiej.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 a mi się wiersz podoba.. ja lubie rymowane wiersze :D a wiersz jest bardzo szczery!
ot i anka Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 kolejny banalny banał na forum...może popracuj nad pisaniem,albo schowaj do szuflady,bo to strasznie nudne, sorry
Marta tak bardzo samotna Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam serdecznie rozumiem wasza keytyke ale to nie sa zapiski wyrwane z pamietnika aniz sms-a... i wcale sie ta krytyka nie przejmuje bo ja nie pisze tego na pokaz jeden wiersz chciałam tylko udostepnic zeby sprawdzic reakcje innych...:P:P:P
Rekomendowane odpowiedzi