Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Niech nikt się nie łudzi głosił komunikat "nikt z nas nie przeżyje" ponieważ po zderzeniu największy kawałek ziemi będzie wielkości na której nawet myśl się nie ukryje Nie łudźmy się głosił dalej , już nic a nic nas nie uratuje ...wykorzystajmy więc bogato ostatnie pół godziny Niech każdy wyjdzie przed swój dom poda sąsiadowi rękę tworząc łańcuch który oplecie cały glob , a potem się pomodli do swego Boga o to żeby ta chwila nikogo nie bolała Chciałem zrobić tak jak głosił komunikat lecz obudził mnie budzik ratując naszą planetę i mnie przed czymś co kiedyś nastąpi , ale na szczęście jeszcze nie dziś w pierwszym dniu urlopu 3
Rafael Marius Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sąsiedzi są dobrzy dopóki się nic od nich nie chce.
Natuskaa Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Hmm... czy gdyby mi zostało pół godziny życia szukałabym kontaktów z sąsiadem/sąsiadką? Chyba wolałabym opuścić świat po swojemu i myślę, że nie jestem jedyną, która by tak zrobiła. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - no niby tak - ale w takim tragicznym dniu warto się zbliżyć do siebie - Pozdr. Witam - każdy inaczej widzi - trudno powiedzieć jak się zachować w obliczu tragedii - ale myślę że warto by zakończyć godnie - Pozdr.serdecznie. @Tectosmith - dziękuje za przeczytanie i serduszko - 1
Rekomendowane odpowiedzi