FaLcorN Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Poeta kocha najbardziej...? słabeusz czy twardziel? marzy i kojarzy... Uczuć herbatę parzy jak wrzątkiem to... po twarzy Cokolwiek się przydarzy... sam siebie nie usmaży :-) choć gonią go? Tatarzy...? z Warszawy po Nadarzyn... W pokrzywach się poparzył bo właśnie o tym marzył... i szczęście złapał w locie... Sokole, po pilocie... Tak przygód, będzie wiele... z kumplami po kościele (!!!) i może jakaś panna? Agnieszka ;* Julia, Hanna po prostu go pokocha gdy skończy strzelać focha _______________________________________________ a pisać będę dalej kolegom mówiąc: nalej nastaje kropka, malej! a smutki swoje zalej! Edytowane 11 Grudnia 2023 przez FaLCorneL (wyświetl historię edycji) 4
Tectosmith Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie miałeś na myśli "pokrzywach"? Robię to codziennie i działa. Pozdrawiam.
FaLcorN Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2023 @Tectosmith dziękuję, jakoś nie wyłapałem błędu a czytałem wiele razy, może coś źle kliknąłem przy zatwierdzaniu słowa, ja nigdy nie piję solo, a to ogranicza częstotliwość dzięki za czujność i przychylność, pozdrawiam 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 Poeta ze swojej natury jest artystą, dajmy przykład Adolfa Hitlera - był austriackim malarzem żydowskiego pochodzenia... Łukasz Jasiński
violetta Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 @Łukasz Jasiński taki malarz jak Putin pianistą:)
Rekomendowane odpowiedzi