Kasia Koziorowska Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 niebezpiecznie zaczynać proroctwo od samego końca niepoprawnie jest kochać wbrew wiośnie co nie jest w stanie zastąpić zimy nieprzejrzany smutku połóż się u moich stóp doceń anioła który targa niepoprawny cień zgrzeszyłam zbyt namiętnie zbyt niefrasobliwie żebyś docenił mój żal tęsknotę nie ten świat znów zaczął się jeszcze raz prawdomówność wszechrzeczy zamienia się w pamiątkę jednoczącą urojenia odkąd miłość poczęła zwierciadło dla snu a nieograniczony wstęp pochłonie jutro powstańmy razem z nową nocą z próbnym uderzeniem serca 6
promyki.dobroci Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 @Kasia Koziorowska bardzo ujmujący i wrażliwy wiersz, ma w sobie wiele piękna
Leszczym Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 @Kasia Koziorowska Ekstra !!!!!
Bożena De-Tre Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2023 @Kasia Koziorowska Przemówił do mnie.Gratuluję „ lekkiego ale nie banalnego pióra!
Rekomendowane odpowiedzi