Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Yavanna 301
Zamiast euforii
Naga pustka
Serca nie otwierasz
Swoje trzymam w kagańcu
Pomiędzy tęsknotą za miłością
A lękiem przed obojętnością
Nie wysyłamy walentynek
Niebo patrzy na nas
Waży swoją odpowiedź
Zegar tyka sekundami przeznaczenia0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Natuskaa · Opublikowano
Wróżby Andrzejkowe niby śmieszna sprawa, lanie wosku, coś mi świta, że była też zabawa z butami. Mimo wszystko - jedna "gruba" wróżba mi się kiedyś sprawdziła... dlatego mam umiarkowany uśmiech, kiedy ktoś mówi, że bujdy :) Pozdrawiam -
Przez Starzec · Opublikowano
gdy się beton w głowie zwiąże pneumatyczny młot ma problem -
Przez kollektiv · Opublikowano
Z tego "się" nie potrafię na ten moment wybrnąć. Zapraszam do zabawy z tekstem. @aff to nie ADHD, to ciekawość. @Rafael Marius instynkt samozachowawczy, czy instynkt poznawczy? @andreas życie. @iwonaroma morfina. można "świat staje na głowie" -
Przez m13m1 · Opublikowano
We łzach obmyję swoje dłonie szalonych myśli bieg powstrzymam co gnają jak spienione konie spojrzę innymi już oczyma sercem przeciągnę po sumieniach i spalę słowa już wymarłe obdarte puste bez znaczenia nadam rozmowom nową barwę rozbroję smutek z bezsilności ułożę sny w spokojnej ciszy rozkażę w górę biec miłości i może wtedy ją... usłyszysz -
Przez Starzec · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz mógłbym je łamać lecz wszystko w kanał bo tradycyjność to nie jest banał :) Dziękuję i pozdrawiam:) P.S. a oryginalnym raczej nie będę, wszystko już było, czy coś pominięte? @Rafael Marius prawda, bo z pozycji horyzontalnej trudniej staje się do pionu:)) Dziękuję i pozdrawiam:) @andreas Fakt, choć wolałbym niespodziewaną spodziajkę :)) Dziękuję i pozdrawiam:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne