Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Grudzień budzi we mnie Grincha wśród tłumu rozentuzjowanych wózków kiedy uderzają pierwsze dźwięki znajomej piosenki w oczach zapala się nutka szaleństwa //wypatrując siekiery// pali żądza by zdążyć ukatrupić sklepowy głośnik za nim sam zacznę nucić Juuu bejbe 13
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ja Cię rozumiem :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @Alicja_Wysocka o matulu rymowanej poezji witam w moich skromnych progach i dziękuję za wspólne odczuwanie :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam tak, niezależnie od pory roku i sumie również niezależnie od miejsca, ponieważ nawet w robocie towarzyszy mi w tle kłująca zmysły muzyka. Co do Świąt i wszechobecnej Maraji Karej, bo pewnie o nią chodzi... Ech... i jeszcze te dzwoneczki. Dobrze, że nie chodzę po galeriach handlowych. Tu już nawet nie chodzi o nucenie jako takie. Muzyka z galerii wyżera mózg, po prostu. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwłąszcza gdy odtwarzają na jakimś "skrzeku" 1
Natuskaa Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Dobre. Ja już miałam w pracy dwie próby "ze świąteczną muzyką pracowania", jedna to się nawet przez pół dnia trzymała, aż ktoś poszedł "po siekierę" i taką zapodał wiązankę, że wskoczyliśmy wszyscy na raz na muzyczne, powszednie tory. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi