Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Gosława Tak! Trzeba przepracować pewne wydarzenia, jeśli tylko to możliwe, zamknąć drzwi na klucz i pozwolić sobie na życie tu i teraz.  Bardzo Ci dziękuję za komentarz i serdecznie pozdrawiam.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@karenka Dziękuję za Twoje miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie.   @Berenika97 Ciało pamięta wszystko i nie zapomina np gwałtowny dźwięk otwieranych drzwi. Wtedy czeka, napina się gotowe do ucieczki. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.   @Wiechu J. K. Jest tyle zła na świecie, tyle zła doświadczają dzieci z rąk własnych rodziców, że lepiej, aby się nigdy nie narodziły. Skala przestępstw i potwornych zachowań, to jest coś niewyobrażalnego.  Dziękuję za obecność i pozdrawiam serdecznie.    
    • @Poet Ka - dziękuję za uwagę ze "spróchniałym" - już poprawiłem... Co do grania na gitarze - ja osobiście bym się nie odważył, jeśli się nie prezentuje jako takiej klasy. Ja mógłbym Ci zgrać to na AI SUNO, ale to jest bardzo krótkie i jakoś mi nieporęcznie "zaprzęgać" moje AI, z którym stworzyliśmy już ponad 250 piosenek z moimi tekstami (nie wszystkie są upublicznione). Tym upublicznionym możesz się przyjrzeć pod acresem: 

• Dziś lubie jak mówisz mi co ukrywasz jako ojciec muszę wiedzieć by później ci pomóc   dużo spraw jest jeszcze niezamkniętych   każda boli inaczej   no i ta ulica, która wzbiera jak woda w czasie burzy   tyle tego widziałem   cud, że jest internet   ale co może zrobić ktoś, kto nie wie że za rogiem nieszczęście   który ma oczy pochłonięte radością   podobnie jak ten wypadek w którym zgasło życie i to było tragedią   szczęście było za ciemnością.
    • @Leszczym Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

@.KOBIETA. Dziękuję!    
    • Pięknie oddany dialog z Bogiem pełen zwątpienia, ale też ukrytej potrzeby wiary i ukojenia...pozdrawiam serdecznie*)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...