Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dared Opublikowano 25 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Wczoraj prawie nocą wymyśliłem genialny dwuwiersz potem zasnąłem i tyle z Nobla 9
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 Dared... bardzo faaajny autosarkazm... :)
kwintesencja Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Dared jak ja to znam…
Rafael Marius Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2023 @Dared Trzeba zapisywać od razu, bo uleci.
duszka Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 @Dared Mam wrażenie, że "Geniusz" jest wszechobecny, jednak dotyka nas nieoczekiwanie i zamieszkuje na krócej lub dłużej... I może to w jakis sposób zależy od nas samych. Wiele przemyślen wzbudził we mnie Twoj krótki wiersz. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 @Dared Kolego próbuj jeszcze :)))
Rekomendowane odpowiedzi