Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Popraw sobie literówkę w tytule  
    • Morfiny nie próbowałam, od razu przeskoczyłam do miłości :);) Wszelka chemia działa szybko i nader krótko. Miłość jest nie z tego świata więc i działanie inne, długofalowe.   Trochę za dużo 'się'?  Nieco chropawo się czyta. Pierwsze dwa wersy extra :)
    • @FaLcorN jak brzmi doskonałość w doskonałości ? ... Właśnie TAK

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Fajne, śmieszne. Podobno liczba chorych na ADHD jest mocno niedoszacowana, może to około 10% ogółu.  Oczywiście zapomniałam liczby, bo nie przywiązuję większej wagi. Równowagi nie osiąga się w ten sposób, ale system tabletkowy działa właśnie w tym kierunku, aby tak było, pzdr    
    • @degatoja   Słowa mają tą moc sprawczą iż przynoszą ulgę dają ukojenie emocjom - uczuciom które czasem są nadprzyrodzoną przerośniętą materią w zbyt małym sercu....no nie pomieści choćby chciało  ...." Jestem z pokolenia które czuje za dużo"... Na pytanie jak przekuć wewnętrzną destrukcję w kontrolę nad - za dużo za mocno ... Odpowiedz zna ten który to "poskładał" Słowa są hasłem do walki ale walką samą w sobie jeszcze nie są .. Są punktem zero - początkiem .. Pisze Pan w ich języku z ich emocjami dla nich ta "mowa wiązana"  jest ...punktem zero.  Ps. Wiem że będzie Pan wiedział ...czemu ten "kawałek"
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...