Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 4 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 kiedy zobaczysz jasność światła i myśl by szybko ku niemu biec a ciemny tunel wręcz ponagla spóźnij się 9
Marek.zak1 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) Podobno ci, którzy wrócili, żałują. Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2023 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
Starzec Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Marek.zak1 ale tylko podobno:) dziękuję i pozdrawiam:)
poezja.tanczy Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Starzec Tak, czasami warto iść na koniec kolejki :) Miły wiersz Pozdrawiam
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Mi się wydaje, że trzeba prosić Boga o życie w tym momencie, przedstawić argumenty i negocjować i być uśmiechniętym.
Tectosmith Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Starzec Dobre, podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie :-)
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym raczej powiedział pośpiesz się zanim lekarze będą pierwsi. Tam czeka wspaniała przygoda.
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius moje marznie, żeby cię uzdrowili:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już się z marzeń wyleczyłem i bez lekarzy. Przyjmuję to co jest. Tak jest lżej. A Ty wiadomo jesteś marzycielka.
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius chcesz, żebyśmy my pojechali na wakacje, to ty lepiej pojedź :)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Starzec.. jak to powiadają - w punkt.
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja ostatni raz na wakacjach byłem w podstawówce. Potem jeździłem już tylko handlowo, do pracy, na kursy, wolontariaty, praktyki. Wypoczywałem z weekendy.
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius mi się marzą drogie podróże, na które nie jest mnie stać. Marzy mi się pogłaskać płaszczki małe oczywiście :) siedzieć w pasku jak dziecko:)
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @violetta A mnie przede wszystkim interesowało poznawanie ludzi z innych krajów, a te wyjazdy, które miałem dawały mi znacznie więcej możliwości, niż klasyczne płatne wakacje z atrakcjami dla turystów. Przykładowo byłem kilka razy w Rzymie, ale nic tam nie widziałem poza tym, co mignęło za oknem samochodu. Zresztą bardziej byłem zajęty rozmową z współpasażerami niż zabytkami. Za to poznałem wielu Włochów i Włoszek maiłem ciekawą pracę, która była czystą przyjemnością i przywiozłem cały worek prezentów, a za wyjazdy nic nie płaciłem, bo formalnie były służbowe. Zero kosztów, same korzyści. 1
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius to były inne czasy:) teraz to jest wszędzie drogo i niebezpiecznie:) odechciewa się wyjazdów:)
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem możliwe. Jak jest teraz to nie wiem, bo nigdzie nie jeżdżę. Ale tam, gdzie ja bywałem to było spokojnie, chociaż bywałem też w szemranych dzielnicach. Może miałem, szczęście. Najwyżej coś ukradli, choć i tu przynajmniej część dawało się odzyskać, własnoręcznie robiąc rewizję w domach złodziei.
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius abstrakcja jak dla mnie co piszesz :)
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złodzieje są grzeczni i wszystko oddają. To zawodowcy, im się nie opłaca sprzeciwiać, bo za to by mieli dużo wyższy wyrok. A tak oddadzą grzecznie i wszystko jest cacy. Tylko trzeba działać szybko zanim sprzedadzą komuś, to co ukradli, bo wtedy już się nic nie odzyska. Ja też tak odzyskiwałem i w Polsce wiele razy swoje rzeczy np rower.
violetta Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Rafael Marius nie interesuje to mnie:)
Rekomendowane odpowiedzi