Giorgio Alani Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 Powracam... Do starych dni Aby zaczerpnąć powietrza I zanurkować w nowym życiu Powracam... Do tego, co było Ale już nie wróci Bo przeminęło W upływie dziejów Powracam... Bo chcę pamiętać jak było By wiedzieć Jak może być Powracam... Bo mogę I pragnę Chcę I potrzebuję. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Giorgio Alani Skojarzenia z Twarzą Jokera mam.Fajny powrót-:)Cieszę się.. 1
Somalija Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Giorgio Alani Trzeba wracać... Pozdrawiam A. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @Giorgio Alani @Bożena De-Tre Gdyby tak zacząć od końca -jak w filmowych klatkach- czytać„Przemijanie” byłoby ciekawej.Wyznania czasem są bolesne ale ma boleć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Giorgio Alani Do mnie też przeszłość często wraca, ale mimowolnie. 1
Rekomendowane odpowiedzi