Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 26 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) wokół nieopisane piękno ubieram sen z koronką przy piersi zachwycona rosą patrzę w twoje oczy rankiem opadam różaną mgiełką Edytowane 28 Października 2023 przez violetta (wyświetl historię edycji) 13
Leszczym Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) @violetta Niepoprawna optymistka z Ciebie - tak to widzę :)) Edytowane 26 Października 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @violetta Jak zmienność to coś dla mnie. Lubię ją i sam taki jestem, choć powoli. 1
violetta Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Rafael Marius lubię coś zmieniać w życiu i nawet partnera:) 1
Leszczym Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @violetta Dla mnie Ciebie się nie da poderwać ;)) Albo da się, ale nie czytając zbyt dosłownie Twoich wierszy... 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu nawet, to przede wszystkim, w końcu on jest istotną częścią życia. Poza tym czasem tak bywa, że ludzie po pewnym czasie są sobą znudzeni. Wtedy warto spojrzeć sobie w oczy i pożegnać się z klasą. 1
Somalija Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @violetta Uuu, cała Viola Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @violetta Przy ziemi też bywa pięknie - gdy miłość w nią wnika... Pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @violetta subtelnie, nienachalnie, ale z akcentem i przyciąga uwagę. Pozdrawiam :) 1
andrew Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @violetta Och, te oczy... Pozdrawiam serdecznie, Miłego dnia 1
Leszczym Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) @violetta No no Violetto, czytam kolejny raz ten tekst i muszę Ci wyznać, że no naprawdę gigantyczny tekst skleciłaś :)) Jest przewrotny, pięknie niedopowiedziany, przekorny, z prądem i pod prąd no i po prostu ładny... Szapo ba !!!!!! Edytowane 27 Października 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Leszczym Dzięki, przywołałam ciepłą, radosną jesień:) dziękuję również innym za polubienie. 1
Rekomendowane odpowiedzi