violetta Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Widać, ze adoratorką jest poetka, fajny wiersz, ciesz się tęsknotą :) 1
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @violetta Bardzo Ci dziękuję Violetto. Pozdrawiam serdecznie :-)
Somalija Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Lalunia, nie podrywaj tutaj chłopaków, jesteś śliczna, ale oni preferują rzymskie małżeństwa a Ty chcesz zaciągnąć kogoś do ołtarza... Edytowane 26 Października 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
Tymczasem Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Tectosmith Nie przejmuj się krytyką, nie zniechęcej - pisz jeśli sprawia Ci to przyjemność. Nie wszystkim musi się podobać. Z drugiej strony krytyka jeśli jest konstruktywna pomaga podciągnąć słabe strony. Ja zwykle szukam w wierszach emocji a czy one są wyrażone przy pomocy oklepanych czy zupełnie odkrywczych metofor nie jest dla mnie aż tak bardzo istotne. Pozdrawiam i życzę wielu pięknych emocji ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wróciłem ponownie. To może o nadziei?
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Rafael Marius Nie każ mi odzierać tekstu z niedomówień :-) Niech będzie trochę tajemniczości :-)
Kwiatuszek Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Tectosmith Muzyka często pobudza zmysł pisania. Ten utwór akurat bardzo lubię:-) Wiersz cudowny, mnóstwo uczucia w nim jest. Bardzo mi się podoba! Pozdrawiam:-) 1
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) @Kwiatuszek Bardzo Ci dziękuję. Bardzo się cieszę, że trafiłem do Ciebie. Pozdrawiam serdecznie :-) Edytowane 26 Października 2023 przez Tectosmith (wyświetl historię edycji) 1
Kwiatuszek Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @sowa Zdecydowanie lepiej będą smakować sklepane śliwki, doprawione słodyczą serca niźli najbardziej wyszukane danie z książki kucharskiej przygotowane przez kucharza bez uczuć. 4
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Somalija Bardzo Ci dziękuję. Z Twojej strony nie zasłużyłem i tym bardziej doceniam serduszko. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-)
Leszczym Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @sowa A ja może się wtrącę, że gotowanie i poezja naprawdę idą w parze :) Na mój gust to są całkiem pokrewne dziedziny. Do tego wiersz zyskuje przy kolejnych czytaniach, co sprawdziłem :) 1
Kwiatuszek Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @sowa Łączenie jednego i drugiego jest niemałą przyjemnością:-) Miłego wieczoru życzę:-) 1
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 @Somalija Ha ha ha ha ha ha . Masz zdecydowanie rację. Postaram się docenić naszą nową koleżankę :-) Dziękuję :-)
Tectosmith Opublikowano 26 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popłacz sobie jeszcze troszkę.
Tectosmith Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Andrzej P. Zajączkowski @Dragaz @Tymczasem @Marek.zak1 @iwonaroma Dziękuję Wam bardzo i pozdrawiam serdecznie :-)
Tectosmith Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Monia Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-) 1
Tectosmith Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @[email protected] Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Tectosmith piękny wiersz, bardzo emocjonalny, a ja takie lubię. Pozdrawiam ciepło :) 1
Tectosmith Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Ewelina Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-) 1
Giorgio Alani Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Tectosmith Muszę przyznać, że również lubię inspirować się muzyką przy pisaniu wierszy. Co do samego utworu - naprawdę przyjemnie się go czyta. Widać, że nad nim pracowałeś, bo budowa jest odpowiednio przemyślana. Ujęła mnie tematyka. Niełatwo jest napisać wiersz o poczuciu opuszczenia i samotności, ale jeśli już się to zrobi, to potrafi wyjść z tego unikatowy tekst. Twój utwór jest tego najlepszym dowodem.
Rekomendowane odpowiedzi