Ten utwór został doceniony przez użytkowników. JaKuba Opublikowano 15 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 wyrzuciłem Cię wczoraj za drzwi wygnałem jak tyran zdeptałem klisze intymne wspomnienia liczone w promilach drżały emocje i wargi na milisekundę przed płaczem pustkę rozlaną w karafki wylałem do ścieku wypaczeń butelki pełne rozpusty rozbiłem o sześcian bez klucza ostrym fragmentem bez wahań rozciąłem zastygłe uczucia kapały kropla po kropli w kieliszek niepewnej pokuty zaraz nawilżę w nich usta z nadzieją że nigdy nie wrócisz 8
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 fajne już lepiej ust nie nawilżaj sam sobie pokaż że jesteś do błędu umiesz się przyznać przeszłość przekreślasz gestem nie musisz nawet się zaszyć chodzić na jakieś terpie bo jesteś tytanem pracy z nałogiem zerwać potrafisz :)
Stary_Kredens Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Mocne, męskie i dobrze napisane, moim zdaniem Kredens pozdrawia
beta_b Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 Dobre, pozdrawiam bb
viola arvensis Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2023 @JaKuba super, klasa. Wiersz do wyróżnienia, zdecydowanie!
Rekomendowane odpowiedzi