andrew Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) pomyślałem o tobie zakwitłaś jak kwiat magnolii wiosną odleciałaś ptakiem by spojrzeć na mnie dojrzałym owocem jabłoni chciałbym go wziąć w dłonie przytulić a może nawet ... posmakować 10.2023 andrew Edytowane 2 Października 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 7
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @andrew chcenie to prawie spełnienie...pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @andrew „odlatywanie ptakiem”?! - do przemyślenia 1
Tectosmith Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
andrew Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Tectosmith Dziękuję, poprawiłem Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @andrew Coraz lepiej piszesz. Miło patrzeć na postępy.
andrew Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Och, dzięki. Staram się jak każdy, tylko mi słabo wychodzi. Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru
SpArki Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Kuszący... tekst Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi