Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 1 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) drobinki ciebie wychwycone wiernie z naszych pomiędzy złożyłam w duchową opowieść namiętność wyprowadziła mnie pod bezdrżeniową obojętność oddechu i wdowieństwo snów na chybotliwym moście przeczuć z księgą codziennych kłamstw pod pachą stoję sama bywa że siadam do kolacji zapomnienia z ludźmi przy których nie chce się żyć nocnice więź nie przerwana Edytowane 2 Października 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 11
violetta Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2023 Coraz bardziej się odkrywasz:)
Somalija Opublikowano 1 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2023 @violetta Tobie wszystko, co ludzkie jest obce...
poezja.tanczy Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2023 @Somalija Czasami nie można inaczej A czasami warto zrobić krok w przód, raczej Ciekawe pisanie, jak zawsze Pozdrowienia ciepłe. 1
Somalija Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @poezja.tanczy Krok, to tylko w przód.. i tanecznie... Dobrego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłam dziś 250 zł 1
violetta Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Somalija zatem życzę dobrego spożytkowania:) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Somalija Ciężkie życie. Coraz więcej obojętności, a dawne relacje odchodzą w niebyt. Tylko zakłamanie ma się coraz lepiej.
Somalija Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Rafael Marius Dziś w przedszkolu syna, niespodzianie podbiegła do mnie dziewczynka i mówi do mnie: ,,Kocham cię..." , to było niesamowite. Czasem czytam bajeczki w grupie synka... 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miło. Dziewczynka uczuciowa na pozytywnie. Dobrze, że są jeszcze takie. I się nie boi, póki co. Oby jej tak zostało na całe życie. To ładnie. U nas nikt nie czytał. Nawet paniom się nie chciało. Miałem okropny personel. Teraz dzieci mają dobrze. Edytowane 3 Października 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 2 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 @Rafael Marius Było to nadspodziewanie miłe, bo czytałam dwa tygodnie temu a jednak pamiętała... W środy mam trochę krócej w pracy i wchodzę na 10 min z książeczką... Wzięłam ,,Muminki"... dzieciaki tego nie znają. 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie mama w domu czytała. Też mi się podobało. 1
SpArki Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Super to dzieciakom czytanie i drobinek wychwytywanie. Tak chyba trzeba Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @Somalija Smutne te Trzy Gwiazdki... Ale bardzo dobrze napisane ^(*_*)^ , więc pochwalę z przyjemnością ^(*_*)^ .
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaA jednak zadrżało w wierszu i komentarzach. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie to zmotywowało do kolejnych odwiedzin, to działa lepiej niż premia... dobre uczucia górą... Miłego dnia 2
Somalija Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oddałam pieniądze do Sekretariatu pierwszego, może ktoś się zgłosi, pracuje tu około stu osób...
violetta Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 @Somalija super, myślałam, że na ulicy znalazłaś :)
Somalija Opublikowano 3 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Corleone 11 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "(...) panią się nie chciało. (...)" Paniom, nie "panią". Popraw literówkę, Rafaelu. Serdeczne pozdrowienia. @Somalija Proszę ^(*_*)^ . Bardzo lubię czytać Twoje wiersze. Serdeczne pozdrowienia ^(*_*)^ . Edytowane 3 Października 2023 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi