Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 26 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 w zacienionych miejscach sznurujemy myśli jak ty wyglądasz zdejmij tą tęczę to moja ścieżka odejdź w za ciasnych butach daleko nam do siebie z rozmową przez dwa brzegi łączy krzyk słyszysz czekam na most wyszedłem wcześniej w za ciasnych butach naprzeciw jestem gotów nie przegapić słowa 8
viola arvensis Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @ja_wochen nie da się przejść obojętnie, dobre! 1
Wochen Opublikowano 26 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2023 @viola arvensis dziękuję
duszka Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @ja_wochen Czasem krzyk jest jedynym odczuwanym mostem, jedynym połączeniem... Trzeba się do siebie zbliżyć (pomimo ciasnych butów), żeby mógł zamienić się w słowa. Poruszył mnie Twój wiersz. Pozdrawiam :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @ja_wochen Symboliczny i mocny.Skłania do przemyśleń…pozdrawiam. 1
Wochen Opublikowano 27 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 @Bożena De-Tre dziękuję
Rafael Marius Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) @ja_wochen W za ciasnych butach systemu, kultury i każdy już sam najlepiej wie czego jeszcze. Lepiej wyrzucić i być z naturą... boso. Za pan brat lub pani siostra. Edytowane 27 Września 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi