Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Stary_KredensRównież serdecznie pozdrawiam i dziękuję za czytanie :)
    • @andrew smutne Pozdrawiam serdecznie kredens 
    • @tie-break bardzo romantyczne, czytałam z przyjemnością , chociaż tylko mi ten język tu nie pasował, jakoś nie tak mi się kojarzył, mało subtelnie przy całości wiersza  Pozdrawiam serdecznie kredens 
    • @Radosław     interesująca gra słów , bardzo mi się podoba ! Twój wiersz.! Ale trochę podkręcę temperaturę …;)        Walet pik …     Nie chcę być złodziejką czystej miłości, powiedziałam zauważając oczko w koronkowej pończoszce.  Pożerasz głodnym wzrokiem moje rozognione ciało udając, że nie dostrzegam sięgam po serwetkę, pod stołem. Odsłaniając zagłębienie piersi spoglądam prosto w twoje oczy lustrzane odbicie nad barem mówi mi, że masz asa w rękawie. Szkarłatem naszych twarzy, śladem namiętności szminki wiem pragniesz tylko mnie.!  Pocałunku damy kier.       pozdrawiam serdecznie Radosław :)))   
    • @Rafael Marius Zoja u babci ma kota, to ona zna zwierzęta:) @Rafael Marius dzisiaj już mówiła Zoja i Viola, ja, hu hu ha i ijo ijo a, już dużo słówek mówi, jest mocno inteligenta:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...