Lefski Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 kaleka stary dąb na rozstaju dróg dym z komina Lefski
tygrys_pietrek Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 powiedzmy ze to dosc okrutna wizja. pietrek
Lenka z okienka Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okrutne... ale mistrzowsko ujęte! Pozdrawiam
Lefski Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to zależy... poznał stary dąb, ujrzał dym, jeszcze parę kroków i odpocznie w domowym cieple... to jest mój obrazek chwili, choć jego "człowiecza" treść pewnie dyskwalifikuje jako haiku pozdrawiam - lef
Dora Kalla Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Lefski, nie hihaj, teraz Ty na tapecie: ka-le-ka-sta-ry : 5 dąb-na-roz-sta-ju-dróg : 6 dym-z ko-mi-na : 4 - niedomaganie sylabowe, gdzież u Ciebie 5,7,5 ? już nawet nie czepiam się biednego kaleki, starego na dodatek, hihi
Lefski Opublikowano 10 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czepiaj się ile ci się podoba, jest mi z tego powodu bardzo........... wszystko jedno lef;-))
Rekomendowane odpowiedzi