Natuskaa Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 przychodzisz a od razu mam uśmiech mówisz a ja próbuję go ukrywać dłonie mam jednak zbyt małe zasłaniam nimi zaledwie usta a przecież cala jestem uśmiechem aż mi w tym niezręcznie aż nieswojo bo czuję że mnie dotykasz że pieścisz że się w słowach gubię coraz częściej a potem nocą tak łatwo mi zasnąć gdy myśli czegoś wołać potrzebują za czymś posyłając wciąż neurony które niezdarnie próbują się bronić lecz co rusz przymierzają echo tych scen na moment zatrzymanych długo przeciąganym spojrzeniem bym ocierała się o nie jak rudy kot prezentujący formę miłosnego obłędu który starasz się we mnie wywołać szerokim uśmiechem odbierając moją równie szeroką odpowiedź 5
iwonaroma Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Z podobaniem :) Może tylko słowo 'prezentujący' jakoś odstaje, może lepiej byłoby coś zwyczajnego np. 'ukazujący' lub inaczej. Śliczne zakończenie :) 1
Leszczym Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @Natuskaa Miłość jest szalona :))) 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @Natuskaa Bardzo ładnie o odwzajemnionym, co ważne uczuciu. Najcudniej gra się w otwarte karty. 1
Natuskaa Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że się podoba. Pomyślę nad sugestią, jednak na tę chwilę, użyte przez mnie słowo pasuje mi najbardziej. Dziękuję za podzielenie się wrażeniami. Pozdrawiam :) :))) nigdy w to nie wątpiłam. Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam :) Wychodzę z założenia, że jeśli coś lata, to trzeba to łapać i przyklejać na kartce jak wycinankę... bo nie wiadomo, co będzie latać jutro. Dzięki za kilka słów pod tekstem. Pozdrawiam :) 2
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I słusznie. Ja robię tak samo, gdy tylko jest możliwość. 1
Natuskaa Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... bo dostajemy dokładnie to, czego w danym momencie potrzebujemy :)) 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć czasem trudno zobaczyć prawdziwy sens i go przyjąć, zaakceptować. 1
Natuskaa Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego warto rozpisywać emocje, tak jakby jej składowe stanowiły zbiór przedmiotów umieszczonych w kadrze. Cały problem polega na tym, żeby udało się wyostrzyć pierwszy plan... cóż próbujmy. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Próbujmy, zatem będzie ciekawiej. 1
poezja.tanczy Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @Natuskaa Bardzo zgrabne pisanie O tym co w duszy gra I o tym co łączy Pozdrowienia :) 1
Natuskaa Opublikowano 14 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto promować wszystko to, co ludzi łączy. Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi