Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 słyszę - za płotem gromadka rozbrykanych radości jak cieszy 9
iwonaroma Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Oj, jak ja lubię takie hałasy :))) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @duszka Gorzej, gdy ktoś mieszka przy przedszkolu i ma to przez cały dzień. Na szczęście nie ja. 1
violetta Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Ja nie lubię hałasu. Gdy wyjeżdżam na wakacje, to biorę hotel dla dorosłych :)
andrew Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @duszka Rośnie nowe pokolenie szkoda, że niezbyt liczne. Pozdrawiam serdecznie, Miłego wieczoru
duszka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nawet bardziej niż muzykę :) Cieszę się i dziękuję! A ja przechodzę chętnie obok i słucham tych prawdziwych radości - tak jak w miniaturce :) Dziękuję Ci :) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również. Nawet się zatrzymuje na dłużej i patrzę co robią. Czasami sobie machamy. Ale co innego przechodzić, a mieszkać przez całe życie. 1
duszka Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, że tak bywa. I rozumiem :) Pozdrawiam. Kochajmy je i pomózmy im przez to dobrze wzrastać :) Dziękuję Ci! @Konrad Koper Miło mi :) Dziękuję.
poezja.tanczy Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @duszka Dobrze że przyciągają A nie spać nie dają :) 1
duszka Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdarza się im ( i ich rodzicom) i to drugie, bo nie tylko są radosne, ale mają czasem swoje problemy. Taki jest człowiek i życie - już od początku. Dziękuję Ci :) 1
duszka Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Leszczym@samm Miło mi! Dziękuję Wam :)
Konrad Koper Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 @duszka Prosty - ale ... 1
duszka Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To przecież bardzo trafne określenie haiku :) Cieszę sie, że pasuje do tej miniaturki. Dziękuję!
Tectosmith Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2023 @duszka A mnie bardzo kiedyś przeszkadzały takie hałasy. Wszystko zmieniło się, kiedy urodził się mój syn. Teraz nie dość, że nie przeszkadzają to jeszcze cieszą :-) Ciekawy wiersz. Pozdrawiam :-) 1
duszka Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie jest podobnie, z tą róznicą, że mam syna i córkę :) Dziękuję Ci za miłą odpowiedź i pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi