Bożena De-Tre Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Spotkanie. Opowiem Ci jak się spotkamy. Wylejemy potok słów. Twoje hmmmm i moje ściany zbudują wiersz taki bez słów… Wzrok w pędzie drogowskazem będzie. Prowadził dialog(całość) x dwa. Pytania nasze przecież znamy. Potrzebny tylko deszcz i mgła. Mamy tęsknoty nasze stałe. Rzeźba, malarstwo wieczne są. Wzrok zawsze gospodarzem będzie nawet gdy czasu braknie nam. Pomilczeć przecież też możemy. Tak przed podróżą czasem bywa. Wieża też czasem bywa krzywa choć droga prosta się wydaje. Pamiętasz omlet na śniadanie? Kolory miał jak słoneczniki. Te co widzieliśmy na ścianie zniszczonej czasem niesłychanie. Pójdziemy zechcesz inną drogą… pytania nasze przecież znamy. 5
Rafael Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Komunikacja pozawerbalna to uroczy sposób wymiany intuicji, choć nie wszyscy to potrafią.
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 @Rafael Marius Hhhhmm wiedziałam že mnie pochwalisz-:)Dziękuje..teź nie potrafie..chwilami
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam - z przyjemnością przeczytałem - Pozdr.
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Taki deser bez skutków ubocznych-:)Dziekuje..
Rafael Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też wiele za leży od osoby, z niektórymi wychodzi całkiem nieźle.
Bożena De-Tre Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2023 @Rafael Marius .. wzrok Judaszowy jest widoczny i rozpoznawalny w obrazach.Mie trzeba słow za wiele kiedy przychodzi żal….a jednak trochę żal.Mie bymajmiej że mam źall-:)widze…takjak każdy chyba? zresztą…
Rekomendowane odpowiedzi